Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Wolfraam koperen koellichaam is een composiet van Wolfram en koper. De uitzettingscoëfficiënt thermische (CTE) van de samengestelde kan worden ontworpen door het beheersen van de inhoud van wolfraam, overeenkomen met die van de materialen, zoals keramiek (Al2O3, BeO), halfgeleiders (Si), metalen (Kovar), enz. De producten zijn alom toepassing in de velden zoals radio frequentie, magnetron, hoog vermogen diode verpakking en optische communicatiesysteem.

Voordelen: Hoge thermische geleidbaarheid, uitstekende hermetische, uitstekende grootte controle, oppervlakte-afwerking en vlakheid, halffabrikaten of klaar (Ni/Au verguld) producten beschikbare eigenschappen van WCu en MoCu warmte materialen.

Marketable products
Mo85Cu15 heatsinks
Samenstelling: Mo 85%, Cu 15%
Dichtheid: 10,0 g/cm3
Thermische uitzettingscoëfficiënt (10-6/K): 6.3
Thermische geleidbaarheid (W/mK): 160
Specific Heat capaciteit (J/kgK): 275
Lengte: 5 mm-300 mm, breedte: 5 mm-300 mm, dikte: 0.1 mm-5.0 mm
Cu-Mo-Cu heat sinks
Cu/Mo/Cu (CMC) is een sandwich vierkleurendruk, met inbegrip van een laag van molybdeen kern en twee koper bekleed lagen. Het heeft aangepast CTE, hoge thermische geleidbaarheid en hoge sterkte. Alle soorten Cu/Mo/Cu bladen kunnen worden afgestempeld in componenten.
Cu-Mo70Cu-Cu heat sinks
Cu/Mo70Cu/Cu (CPC) is een sandwich vierkleurendruk zoals Cu/Mo/Cu met inbegrip van een Mo70-Cu legering kern laag en twee koper bekleed lagen. De verhouding van de dikte in cu-Cu:Cu is 1: 4: 1. Het heeft verschillende CTE in X- en Y-richting, hogere thermische geleidbaarheid dan die van W (Mo)-Cu, Cu/Mo/Cu en meer goedkoop. Alle soorten Cu/Mo70Cu/Cu bladen kunnen worden afgestempeld in componenten.
W70Cu30 heatsinks
Samenstelling: W 70%, Cu 30 %
Dichtheid: 14.2 g/cm3
Thermische uitzettingscoëfficiënt (10-6/K): 9.2
Thermische geleidbaarheid (W/mK): 256
Specific Heat capaciteit (J/kgK): 232
Lengte: 5 mm-100 mm, breedte: 5 mm-100 mm, dikte: 0.2 mm-5.0 mm
W85Cu15 heatsinks
Samenstelling: W 85%, Cu 15 %
Dichtheid: 16.4 g/cm3
Thermische uitzettingscoëfficiënt (10-6/K): 5.8
Thermische geleidbaarheid (W/mK): 196
Specific Heat capaciteit (J/kgK): 175
Lengte: 5 mm-100 mm, breedte: 5 mm-100 mm, dikte: 0.2 mm-5.0 mm
Heat sinks materiaal
Het is eigenaar van niet alleen de lage uitbreiding van wolfraam en hoge warmte geleiding van koper. Haar expansie index en warmte geleiding kan ook worden veranderd door het veranderen van de inhoud van de materialen, die gemak biedt aan het het gebruik van het materiaal. Wij leveren verschillende specificaties en de koper wolfraam blad met verschillende wolfraam verhoudingen.
Koperen wolfraam materiaal
Koperen wolfraam legering product is een gesinterde koper-wolfraam materiaal vervaardigd door poedermetallurgie. Vormt dichte samengestelde aanbod, hardheid, slijtvastheid en een hoge verzachtende temperatuur van wolfraam gecombineerd met de goede elektrische geleiding van koper.
Zilveren wolfraam elektrode
Samenstelling: W 30% - 80%, Ag 20% - 70 %
Dichtheid: 11.75-16,10 g/cm3
Onder de voorwaarden van de relatieve intensiteit, zilver-wolfraam presteert uitzonderlijk goede elektrische geleidbaarheid en stabiliteit in vergelijking met het hard metaal zoals wolfraam-staal etc. het ook kan houden mooie scherpe hoek, heeft het de betere prestaties dan koper-wolfraam in aspecten van verlies.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved