Czech
Danish
Dutch
English
French
German
Italian
Norwegian
Portuguese
Romanian
Russian
Spanish
Swedish
Turkish
 
Position:Home

Wolfram cupru radiator este un compozit de tungsten şi cupru. Coeficientul de dilatare termică (coeficient de dilataţie termică) de compozit pot fi proiectate prin controlul conținutul de Wolfram, potrivirea cea a materialelor, cum ar fi ceramică (Al2O3, BeO), semiconductori (as), metale (Kovar), etc. Produsele sunt pe scară largă în domenii cum ar fi frecvență radio, cuptor cu microunde, de mare putere Diodă ambalare și sistemul de comunicare optice cerere.

Avantaje: High conductivitate termică, control dimensiune excelent ermetice, excelent, finisaj al suprafeței şi aplatizare, finite sau semifinite (Ni/UA aurit) produsele disponibile proprietăţile materialelor căldură USC și MoCu.

Marketable products
Chiuvete de căldură Mo85Cu15
Compoziţie: Mo 85%, Cu 15%
Densitate: 10,0 g/cm3
Coeficient de dilataţie termică (10-6/K): 6.3
Conductivitate termică (W/mK): 160
Căldura specifică capacitatea (J/CCC): 275
Lungime: 5 mm-300 mm, Lăţime: 5 mm-300 mm, grosimea: 0.1 mm-5.0 mm
Chiuvete de căldură cu-Mo-Cu
Cu/Mo/Cu (CMC) este un compozit de tip sandwich, inclusiv un strat de bază de molibden şi două straturi îmbrăcat de cupru. Are tailorable coeficient de dilataţie termică, conductivitate termică ridicată şi înaltă rezistenţă. Toate tipurile de Cu/Mo/Cu foi pot fi ştampilate în componente.
Chiuvete de căldură cu-Mo70Cu-Cu
Cu/Mo70Cu/Cu (CPC) este un compozit de tip sandwich ca Cu/Mo/Cu inclusiv un strat Mo70-Cu aliaj de bază şi două straturi îmbrăcat de cupru. Raportul dintre grosimea în Cu:Mo-Cu:Cu este de 1: 4: 1. Are diferite coeficient de dilataţie termică direcţia x şi Y, conductivitate termică mai mare decât cea a W (Mo)-Cu, Cu/Mo/Cu şi mai ieftine. Toate tipurile de Cu/Mo70Cu/Cu foi pot fi ştampilate în componente.
Chiuvete de căldură W70Cu30
Compozitie: 70 W %, Cu 30 %
Densitate: 14.2 g/cm3
Coeficient de dilataţie termică (10-6/K): 9.2
Conductivitate termică (W/mK): 256
Căldura specifică capacitatea (J/CCC): 232
Lungime: 5 mm-100 mm, Lăţime: 5 mm-100 mm, grosime: 0,2 mm-5.0 mm
Chiuvete de căldură W85Cu15
Compoziţie: W 85%, Cu 15 %
Densitate: 16,4 g/cm3
Coeficient de dilataţie termică (10-6/K): 5,8
Conductivitate termică (W/mK): 196
Căldura specifică capacitatea (J/CCC): 175
Lungime: 5 mm-100 mm, Lăţime: 5 mm-100 mm, grosime: 0,2 mm-5.0 mm
Materialul chiuvete de căldură
Ea detine nu numai expansiunea scăzut de Wolfram și conductivitate căldură mare de cupru. Expansiunea index şi căldură conductibilitatea acesteia, de asemenea, poate fi schimbat prin modificarea conţinutul materialelor, care oferă confort pentru utilizarea materialului. Putem furniza specificații diferite şi foaia de cupru Wolfram cu proporții diferite Wolfram.
Material de cupru Wolfram
Produs de aliaj de cupru Wolfram este un material de cupru-Wolfram sinterizat fabricate de metalurgia pulberilor. Formează dens oferind compozit duritate, rezistența la uzură şi o temperatură înaltă dedurizare a Wolfram combinate cu Conductivitatea electrică bună de cupru.
Electrod de argint Wolfram
Compoziţie: Ag W 30% - 80%, 20% - 70 %
Densitate: 11.75-16.10 g/cm3
Condițiile intensitate relativă, argint-Wolfram efectuează extrem de propice conductivitate electrică şi stabilitatea în comparaţie cu metal super-hard cum ar fi etc. se pot menţine, de asemenea, din oţel Wolfram fin unghi ascuţit, are o performanţă mai bună decât cupru-Wolfram în aspectele de pierdere.
Language: | český | danske | Nederlands | English | française | Deutsch | italiano | norske | português | român | русский | español | Švédsky | Türk
Email : ebiz@ctia.com.cn  
Copyright©2001 - 2011 CTIA E-biz Center All Rights Reserved